Sanitaire artikelen: gedaan met warmte- en waterperikelen

Plaatsen van kwalitatieve sanitaire artikelen

Uiteraard zal iedere fabrikant u graag vertellen hoe zijn product voor u het beste is. Na 20 jaar in het vak kent Sanitair De Winter uit Kapellen (Antwerpen) het aanbod door en door. Wij leveren sanitaire artikelen waarvan we weten dat ze uw en ons vertrouwen niet zullen beschamen.

Met onze installaties zit u jaren goed

Kwaliteit en veiligheid: een zwart-op-wit garantie van uw gasinstallateur
U wilt voor uw gasinstallatie de hoogste veiligheid en kwaliteit? Als gehabiliteerd gasinstallateur kunnen wij u ons 61-62 attest voorleggen. Zo weet u dat we werken conform de recentste kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen.

Breed gamma aan kwaliteitsartikelen

Elke woning is anders en heeft andere noden. Reken op ons om ieder onderdeel van uw sanitaire installatie vakkundig te voorzien van de meest gepaste toestellen en materialen: veilige lood- en zinkwerken, zonnepanelen, warmtepompen, ketels, vloerverwarming… Samen selecteren we de beste onderdelen voor uw sanitaire constructie op maat. Onze specialisatie? Hoogwaardige sanitaire installaties aan vriendelijke prijzen.

Kwaliteit wordt betaald, dat klopt, maar geen cent te veel. Wij vragen bijzonder correcte tarieven voor onze installaties en werkuren. Daarvoor zorgt de zaakvoerder zelf; hij stelt de offertes hoogstpersoonlijk op. Zo weet u dat ook dit met de grootste deskundigheid gebeurt. Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis offerte!


Vraag uw offerte

Meer info of vragen? 

Ontdek nu uw persoonlijke offerte: contacteer ons!